Скандал! Нов расистки проектозакон дискриминира българите

flagГотви се поредният поръчков закон, очевидно платен от богатите цигански фондации. Остава да изясним само кои са „бенефициентите“, т.е. авторите, прибрали подкупа под формата на консултантски хонорар. Според съобщението на МС, „правителството е приело проектопоправки в НК, според които за убийството на ром по расови подбуди се предвиждат решетки от 15 до 20 г. или дори затвор до живот без право на замяна.“ Тоест, ако убитият е циганин, наказанието ще е по-тежко, отколкото ако убитият е българин. Търси се узаконяване на циганската престъпност.
На неуважаемите законодатели в МС трябва да се напомни колко стотин хиляди българи бяха безнаказано изнасилени и убити от оскотели цигански банди през последните 20 години. Не остана семейство, което да не е пострадало от циганската престъпност. Къде са убийците на проф. Калоянов – едно чисто расово изстъпление, и на още 8 българи от кв. „Захарна фабрика“? Защо не бе осъден нито един от въоръжената с ножове и брадви циганска сган, която през август 2007 г. крещя „Смърт на българите!“ в кв. „Красна поляна“, докато кметът Борисов, зам.-министър Пенков и помилваният от вицепрезидента престъпник Дон Цеци й се любуваха отстрани? Защото „бунтът“ беше инсцениран от заинтересованите преди местните избори.

Устата ни ще бъде запушена с друга поправка, според която „подбуждането към дискриминация от медиите, сайтовете и дори личните страници в интернет ще се наказва с до 4 г. зад решетките и глоба от 5000 до 10 000 лв.“ Така повелявала някаква европейска директива. Хайде кажете коя е директивата, че тогава ние пък да сезираме Брюксел с всички факти за циганската престъпност в България. И тогава ще видим кой кум, кой сват!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to Top