За да се окъпе Цветан Цветанов отцепиха плаж в Албена

В потрес са останали туристите от комплекс „Албена”, които станали свидетели как арогантно и нагло всеки ден се отцепва с въжета плажа на Албена, за да пече морно тяло вътрешният министър Цветан Цветанов. Преди да се появи на пясъка, хората сбутани отвъд въжетата се питали: „Коя ли мутра идва?”. В пълен потрес са туристите от курортния комплекс „Албена”, които стават свидетели на феодална почивка на вътрешния министър Цветан Цветанов. Той заедно със съпругата си – ДАНС-аджийката Деси и децата им почиват в хотел „Фламинго”. „Бяхме втрещени, когато плажът бе отцепен с въжета като че ли е частна собственост. Бяхме избутани и вече се питахме коя мутра ще се появи, когато цъфна по бански вътрешният министър Цветан Цветанов. А до него, до въжетата, с които е ограден плажа, където се пече, стоят костюмирани гардове със слушалки”, споделиха възмутено почиващи в курорта Албена. Наглото поведение да бъде отцепен и заграден плажа от министър, до този момент курортния комплекс не помни. Компания на Цветанов прави дружката му – певецът Веселин Маринов, който пък възпя „нашата полиция ни пази”. „Няма такава държава, в която един министър може да се разпищоли в обществен комхплекс и да огради плажа с въжета. Всичко е отцепено около него като че ли е Дон Карлеоне.”, псуват разярено пребиваващи на Албена.

На хората не им е присъщо да „псуват разярено“.Само!Не са го правили и преди 5000г.-няма да го правят и в бъдеще.Не го правят и животните.Не го правят и едноклетъчните.Правят го единствено българите,като доброволни участници в не един природен експеримент.
Предполагам.Защото-една амеба ще избяга от една неблагоприятна среда.И,
помни гадинката.Повече никога не се връща.В Албена.
Вместо да ви дудна за животните,ще ви напомня първият и последен закон на дресьорите:Никога не оставяй звяра без поне един изход за бягство,защото той няма да те псува разярено,а ще скочи върху тебе.
А за българите?Е,е,ех!Колко мъка има на този свят.И най вече в Албена.

Ами тогава всички летовници в хотелите които се намират до въпросния плаж най-демонстративно да си тръгнат от там и хотелиерите да благодарят на Цветанов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to Top